Üdvözöljük az Alexander divat világában!


Cégünk 2009 óta foglalkozik divatáru kereskedelemmel. Alapítónk több évtizedes múltra visszatekintő tapasztalata lehetővé teszi, hogy az általa jegyzett Alexanderrel - mely egyet jelent az eleganciával -, az év minden napján tökéletes megjelenést biztosítsunk. 

A mindenkori divat trendjeihez igazodva, mind anyagösszetételében, mind pedig szabását  tekintve a hagyományos elegancia konvencionális jegyeit is követjük. Így tesszük lehetővé az Alexander minőség kiválóságát, amellyel a hétköznapoktól a különleges alkalmakig a divatos hölgyek és urak számára a megbízható kényelmet és a kifogástalan megjelenést tudjuk garantálni. 

Az Alexander megszületése óta hűségesen szolgálja ki az esküvők, a ballagások, a templomi szertartások, a ceremóniák, valamint az üzleti élet szereplőinek eleganciához fűződő igényeit. 

Megosztás:
Főoldal, 2011. február. 15. kedd, 16:54 - Utolsó módosítás: február. 18. kedd, 17:41, Forrás: Alexander Trade

Kedves Viszonteladónk, Látogatónk!

Örömmel értesítjük, hogy az Alexander csapata 2011. augusztus 1-én megnyitotta varrodáját,  s egyúttal megindult a hazai gyártás!

  • a férfi ingek 2 féle magasságra kaphatók: normál (170-176), nyújtott (180-182)
  • klasszikus „Classic” és karcsúsított „Slim” fazonok, valamint mandzsettás, sportos, rövid- és hosszú ujjú ingek
  • megrendeléseket női blúzokra is felveszünk!
  • tervezőink segítséget nyújtanak csak az Ön elképzeléseire szabott divatáru készlet/széria megtervezésében 
  • munkaruházat, uniformisok készítését, cégek, éttermek, szállodák öltöztetését vállaljuk
  • gyors, költséghatékony kivitelezés – rendeléstől függően akár pár napon belül
  • szalagavatók, esküvők, templomi szertartások és ceremóniák, céges rendezvények - egyedi, személyre szabott megrendeléseket is felveszünk, akár kis tételben is!

Amihez ragaszkodunk:

Ruházati termékeinket kiváló minőségű alapanyagokból, a legkomfortosabb szabásvonalak mentén állítjuk elő.
Kollekcióinkban mindig megtalálhatók a 100% pamutból és a vegyes anyagösszetételből (kevertszálas, strech) készült ingek, blúzok, melyeket a vasaláskönnyített textúra, a minőségi anyagok széles választéka, és a kifogástalan kivitelezés jellemez.



~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~ Alexander férfi ing ~


Kapcsolódó tartalmak: , 5641 olvasás, szerző: Alexander Trade